Euroexam

 

Általános és üzleti nyelvvizsgák

Az angol és német Euro nyelvvizsga az általános nyelvtudást értékeli. Ezt várják el a felvételiken a pluszpontokért, és a legtöbb egyetem, főiskola ezt követeli meg az államvizsgához is.

Több intézmény ma már előír üzleti szaknyelvvel bővített vizsgát a diplomához.  Az itt tanulóknak, ide készülőknek ajánljuk az EuroPro angol nyelvvizsgát, mely a szakmai, üzleti célú angoltudást (English for Business and Professional Purposes) értékeli, és üzleti szaknyelvi bizonyítványt ad.

Mindkét vizsgarendszerben alap- (B1), közép- (B2), és felsőfokra (C1)  lehet  jelentkezni. A szintek az Európa Tanács követelményeinek éppúgy megfelelnek, mint a magyar akkreditációs rendszernek.


Egynyelvű vagy kétnyelvű?

Az Euroexam népszerűségének egyik fontos oka, hogy te magad döntheted el egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél tenni.

Az egynyelvű változat mindenben megegyezik az kétnyelvű vizsgával, de a Mediation/Közvetítés rész hiányzik belőle. Az egy- és kétnyelvű vizsgára jelentkezők az írásbelin és a szóbelin együtt vesznek részt.  A közös vizsgarészek pontozása és értékelése is megegyezik.

Érdemes azonban a következők ismeretében dönteni: a Mediation/Scparchmittlung (Közvetítés) vizsgarészen a vizsgázók többsége jól, saját átlaga felett teljesít. Így a kétnyelvű vizsga választása - megfelelő felkészüléssel - a többség esetében inkább növeli a sikeres vizsga esélyét.

A vizsgára jelentkezéskor kell megjelölnöd, hogy az az egy- vagy kétnyelvű változatra szeretnél jelentkezni. Módosítani a válsztást a pótjelentkezési határidőig (2 héttel a vizsga időpontja előttig) lehet, különeljárási díj ellenében. A jelentkezés menete, feltételei más tekintetben nem változnak.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információért fordulj ügyfélszolgálatunkhoz illetve Euroexam Nyelvvizsga Központhoz.


Melyik szintet válasszam?

Euro B1 - Alapfokú nyelvvizsga

Alsó középhaladó szintű nyelvtanulóknak ajánljuk, akik bizonyságot szeretnének nyerni nyelvtudásukról, vagy meg szeretnének ismerkedni a vizsgarendszerrel, gyakorolni szeretnék a vizsgatechnikákat. Az alapfokú nyelvvizsga kiváló alapozásul szolgál mindazoknak, akik később középfokú nyelvvizsgát szeretnének tenni. Teljesértékű, államilag elismert alapfokú angol és német nyelvvizsga, melyet számos munkahelyen is elfogadnak.

Bővebben az Euro/EuroPro B1 alapfokú nyelvvizsgákról...

Euro B2 - Középfokú nyelvvizsga

Felső középhaladó szintű nyelvtudással rendelkező tanulóknak ajánljuk, akik a felvételihez, diplomához nélkülözhetetlen középfokú nyelvvizsga oklevelet kívánnak szerezni. A hazai munkahelyek többségén szintén Euro B2 szintű nyelvtudást, középfokú nyelvvizsgát várnak el.

Bővebben az Euro/EuroPro B2 középfokú nyelvvizsgákról...

Euro C1 - Felsőfokú nyelvvizsga

Felső haladó, akár az anyanyelvi szintű nyelvhasználatot megcélzó nyelvtanulóknak ajánljuk, akik a legszélesebb körben elismert szintű nyelvtudásról szeretnének oklevelet szerezni. Az Euro C1 felsőfokú nyelvvizsga maximális pontszámot jelent a hazai egyetemi felvételiken, de általában ezt követelik meg külföldi egyetemi tanulmányokhoz is. Munkahelyeken idehaza és külföldön széles körben elfogadják.

 

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 angol.hu

United Kingdom gambling site click here