A-Z Angol kiejtés

 A-Z Angol kiejtés online

A régi, népszerű "Angolra hangolva" átdolgozott kiadása, az A-Z Angol Kiejtés című könyv és teljes 8 órás hanganyaga, a régi CD-ROM helyett mostantól online felületen!

Részlet a szerzők előszavából:

"Különösen fontosnak tartjuk, hogy az olvasó a leckék feldolgozása során a kísérő hanganyagot is használja. A felvételeken szereplő angol anyanyelvű barátaink (Marion Merrick, Daniel Nashaat, Harvey H. Shenker, Liz Szász és Jane Thompson) bármelyikének beszéde jó szívvel ajánlható követendő mintául, mert mindegyikük a mai művelt brit köznyelvi kiejtés különféle, de egyaránt elfogadott árnyalatát képviseli. (Közreműködésüket és munkánkat segítő észrevételeiket ezúton is köszönjük.)"

Ár: 4 800,- Ft (ÁFÁ-val)

Megrendelem!

 

*

 

A-Z Angol kiejtés könyv + CD

A régi, népszerű "Angolra hangolva" című könyv átdolgozott kiadása.

(Kattintson a kis képre a bővebb információhoz)
 

Részlet a szerzők előszavából:

"Különösen fontosnak tartjuk, hogy az olvasó a leckék feldolgozása során a kísérő hanganyagot is használja. A felvételeken szereplő angol anyanyelvű barátaink (Marion Merrick, Daniel Nashaat, Harvey H. Shenker, Liz Szász és Jane Thompson) bármelyikének beszéde jó szívvel ajánlható követendő mintául, mert mindegyikük a mai művelt brit köznyelvi kiejtés különféle, de egyaránt elfogadott árnyalatát képviseli. (Közre­működésüket és munkánkat segítő észrevételeiket ezúton is köszönjük.)"


Ára: 3 600,- Ft (ÁFÁ-val)

Megrendelem!

 

Feliratkozás hírlevélre

Regisztrálj hírlevelünkre és első kézből kapsz tőlünk információt nyelvtanulási lehetőségekről, induló tanfolyamainkról.

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 angol.hu

United Kingdom gambling site click here