• Image 01

  CÉGES NYELVTANFOLYAMOK

  A LinguA School of English a vállalati nyelvoktatás specialistája immár több mint harminc éve. Angol és más nyelvek, ügyfeleinkre szabott tematika. Üzleti és szaknyelvi képzések, tréning és coaching.

  Érdekel, tovább olvasom

   
 • Image 02

  VIP EGYÉNI TANFOLYAMOK

  Személyre szabott képzések a legjobb oktatókkal, már 3.500,- Ft-tól tanóránként, angolul és más nyelveken egyaránt.

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 03

  KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁSHOZ

  Szeretnél külföldön dolgozni, és csak a nyelv az akadály? Tanfolyamaink segítenek felkészíteni a kinti boldoguláshoz szükséges mindennapi és munkahelyi szituációkra, állásinterjúkra.

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 04

  ONLINE ANGOL

  Saját időbeosztásoddal, bárhonnan tanulhatsz angolul tanáraink teljeskörű ellenőrzése mellett. Speciális távoktató szoftver. Interaktív, kommunikatív feladatok. Online beszédkészség-fejlesztő órák.

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 05

  BLENDED LEARNING

  Az online és a klasszikus nyelvórák keveréke. Vállalati oktatás szempontjából különösen hatékony, szaknyelvvel is bővíthető.
  Választható nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, magyar mint idegen nyelv
   

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 06

  A-Z ANGOL KIEJTÉS ONLINE

  A régi, népszerű "Angolra hangolva" átdolgozott kiadása, az A-Z Angol Kiejtés című könyv és teljes 8 órás hanganyaga, a régi CD-ROM helyett mostantól online felületen!

  Érdekel, tovább olvasom

Online Tanár - Kérdezz te is!

F.A.
Tisztelt Tanárok! AZ a kérdésem hogy ez a mondat pontosan mit is jelent magyarul? "nothing worth having comes easy"
2015. június 17. szerda

Topszótár - az ingyenes netes szótár

Új netes szolgáltatás szállt versenybe az angolul tanuló internetezőkért. A Topszótár lefordított viccekkel, slágerekkel és szófajonként listázott találati listáva segíti a felhasználókat.

Az egyszerű, letisztult felületű Topszótár több egyszerű trükkel próbál meg segíteni a nyelvtanulóknak. Az oldal keresője felismeri a rendhagyóan ragozott igéket, sőt figyelmezteti is a felhasználót, ha egy szó kivételnek számít valamelyik szabály alól. A Topszótár fontosság alapján és jelentéscsoportok szerint listázza a szavakat. Először mindig a leggyakrabban használt jelentést kínálja fel, amire a nyelvtanulónak valószínűleg szüksége van.

Az egyes szavak használatának megtanulásához pedig gyakran használt szókapcsolatokat is listáz az oldal. A write (írni) igéről nem csak azt tudja meg a felhasználó első pillantásra, hogy rendhagyó a ragozása, gyakran használt szó, hanem rögtön tallózhat a különböző jelentésű szókapcsolatok között is.

Az alapok mellett ugyanis beépítettek olyan, a mindennapjainkat az angol nyelvvel összekötő funkciókat is, mint viccek és slágerek szövegeinek fordítása, vagy a mindenki által ismert akasztófajáték, amelyek révén könnyedebbé válhat az egyébként unalmas szótárazás. A készítők távlati tervei között szerepelnek még a gyorstalpalók és a tematikus szószedetek létrehozása is, amelyek szintén a nyelvtanulókat segítenék.

A Topszótár komoly versenytársakkal rendelkezik. Az [origo] által üzemeltetett Sztaki szótár a magyar internetezők egyik kedvenc oldala, az Akadémiai Kiadó nyomtatott szótárai után a neten is indított előfizetős szótárszolgáltatást az elmúlt években, és a helyesírás ellenőrzőjéről ismert MorphoLogic által üzemeltetett Webfordítást is gyakorta használják a netezők.

Feliratkozás hírlevélre

Regisztrálj hírlevelünkre és első kézből kapsz tőlünk információt nyelvtanulási lehetőségekről, induló tanfolyamainkról.

Linkajánló


Idegen nyelvű könyvek széles választéka

 

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 angol.hu

United Kingdom gambling site click here